Despre Companie

Geadel Consulting Srl este o societate ce dezvolta proiecte imobiliare, infiintata in 2005.

Compania a achizitionat aproximativ 4.000m2 de teren in Pipera – Nordul Bucurestiului, unde in prezent dezvolta un proiect rezidential ce se ridica la o suprafata construita de ~15.000m2 . Proiectul Mediteraneo localizat la intersectia a trei drumuri consta in doua imobile cu vedere la lac, imobile ce includ parcare subterana, spatii comerciale la parter si apartamente cu vedere panoramica la etajele superioare. Vor fi executate un total de 70 de unitati a cate 3 si 4 camere de o calitate superioara, precum si 1.400m2 de spatii comerciale si locuri de parcare aferente.

Zona Pipera se afla intr-un trend ascendent de dezvoltare, constituindu-se in noul Centru Rezidential si de Afaceri al Bucurestiului, cu proiecte prestigioase de birouri si numeroase proiecte rezidentiale. Mediteraneo este localizat la mica distanta de acest nou Centru de Afaceri si foarte aproape de mijloacele de transport in comun (tramvai si metrou statia Pipera), garantand astfel un mijloc de transport rapid catre oras, aceasta din urma fiind o preocupare crescanda in modernul Bucuresti. Noile proiecte ce se vor realiza in aceasta zona in viitorul apropiat (Autostrada Bucuresti-Brasov, Reabilitatea Pipera-Tunari, etc.), care vor aduce imbunatatiri substantiale infrastructurii locale, vor schimba considerabil zona, adaugandu-i valoare pentru potentialii investitori.

Arhitectii si proiectantii care au conceput proiectul in colaborare cu echipa dezvoltatorului, echipa formata din persoane calificate care au participat la realizarea unor proiecte ca Moara Loulis, Chipita Romania, Cream Line, M.J. Maillis, au luat in considerare, pe langa altele, optimizarea spatiului apartamentelor adresate familiilor moderne, integrarea cu mediul inconjurator, precum si optimizarea viitoarelor costuri ale mentenantei. Executia proiectului va fi supervizata zilnic de catre un Inspector de Santier Clasa A, inginer autorizat de catre MLPAT, in vederea asigurarii respectarii standardelor de calitate.

Arhitectura moderna a proiectului, prin apartamentele ce sunt complet racordate la utilitatile publice (Apa, Canalizare, Electricitate, Gaz natural, , Telefon) si dotate cu facilitati precum TV Satelit, Cablu TV, Broad Band Internet, Aparate de aer conditionat in fiecare camera, Semineu pe gaz, Jacuzi, Centrala termica si Contorizare individuale, asigura satisfacerea necesitatilor familiei si pune la dispozitie ambientul necesar relaxarii si comfortului membrilor acesteia, atat de necesare in contextul ritmului galopant de viata al zilelor noastre.

Proiectul a fost lansat la sfarsitul lui Februarie 2007, iar lucrarile propriu-zise au inceput la data de 1 Mai 2007.

Mediteraneo va fi predat beneficiarilor sai in toamna lui 2008.

ADRESA

  • Address: 17, Fabrica De Glucoza Str., Sector 2, 020 331, Bucharest
  • Email: office@geadel.ro
  • Website: www.geadel.ro